2.1. ET KALINLIĞI :

EĞİTİM MEVZUATI

Aranacak Metin : Arama Kriteri :
2.1. ET KALINLIĞI :

 

PS ile V’nin çarpımının sonucu 3000 bar × litre’den fazla olmadığı taktirde, imalatçı kabın et kalınlığını tespit etmek için Madde 2.1.1.’de ve Madde 2.1.2.’de belirtilen yöntemlerden birini seçmelidir. PS ile V’nin çarpımının sonucu 3000 bar × litre’den fazla veya azami çalışma sıcaklığı 100 ° C’yi geçerse, et kalınlığı Madde 2.1.1.’de belirtilen yönteme göre tayin edilmelidir.

Bununla birlikte, silindirik bölümün ve uçların gerçek et kalınlığı, çelik kaplarda 2 mm’den, alüminyum veya alaşımlı alüminyum kaplarda, 3 mm’den az olmamalıdır.

2.1.1. HESAPLAMA YÖNTEMİ:
2.1.2. DENEY METODU :
Druz | İş Sağlığı Uzmanı İçerik sağlayıcı http://egitim.druz.com.tr